Disclaimer

Hoewel bij het samenstellen van deze webwinkel de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht, kan niet worden ingestaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Van Dijken Pro is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze webwinkel.

 

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek, melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

 

Klachten

We lossen uw klacht graag op. Dat lukt ons het beste wanneer u contact met ons opneemt. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Copyright

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Van Dijken Pro, materiaal dat zich op onze websites bevindt, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.