Kit scoren doe je bij Van Dijken Pro en fluit mee als een Pro

Fluiten als een pro: bij elke online bestelling krijg je 1 limited Oranje-fluit

Nederland is van de partij op het EK2021! Steun jij de toppers van Oranje? Moedig ze aan met behulp van de gratis limited Oranje-fluit. Deze ontvang je bij elke order bij VanDijkenPro. Laat vanaf je eigen stoelen en banken horen dat jij achter ons nationale elftal staat! 

 

Zo werkt de actie

Bij iedere online bestelling krijg je een limited Oranje-fluit. De limited Oranje-fluit wordt automatisch meegeleverd en is niet zichtbaar in je winkelmandje. Looptijd: 19-06-2021 t/m 11-07-2021. OP = OP.

 

Is het EK voetbalvoorbij?

Dan kun je nog steeds je laten horen met de limited Oranje-fluit. Zo kun je er bijvoorbeeld Max Verstappen mee aanmoedigen in de F1, en zo zijn er nog de Olympische spelen en de Soudal toppers bij DE GRAND TOURS. We maken er deze zomer een sportief feestje van!

 

Actievoorwaarden 

  • Deze actie geldt voor particuliere en zakelijke klanten.

  • Voor deze actie geldt: op=op!

  • Looptijd: 19-06-2021 t/m 11-07-2021. OP = OP.

 

Heb je nog vragen over deze actie?

Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!

 

VanDijkenPro is een groothandel in kitten en lijmen. Al sinds 1919 is VanDijkenPro jouw thuisbasis voor al je professionele afdichtingskitten en verlijmingen. Van primers voor de voorbehandeling tot afwerkzeep voor de afwerking; het assortiment is gigantisch. Ideaal voor die professionele klus die uitgevoerd moet worden.

 

KIT SCOREN DOE JE BIJ (1).png