Alle kit en lijm aanbiedingen

 
Op deze pagina vindt u de verschillende Goedkope lijmen en kitten! Bekijk hier alle lijm en kit aanbiedingen, kortingen & acties. De beste kit, lijm en pur aanbiedingen vindt je bij Van Dijken Pro.
 
Benieuwd welke acties er op het moment lopen bij VanDijkenPro en hoe die in zijn werk gaan?
Naast de beste kit, lijm en pur aanbiedingen hebben we bij VanDijkenPro verschillende acties waarmee je  een cadeau ontvangt bij je order of bij aankoop van 2 Soudal producten. Ook kun je in sommige gevallen profiteren van leuke kortingen, zoals geen bestelkosten of voordeelcodes. Op deze pagina lees je alles over onze verschillende acties.
 
hier vindt je een overzicht van de lopende acties:
 

Gratis Swipex xxl bij aankoop van 2 Soudal producten

De Soudal  toppers zijn weer van de partij bij de Tour de France. De 108e Tour de France gaat van start op zaterdag 26 juni 2021 in Brest, Bretagne, en finisht op zondag 18 juli op de Champs-Élysées in Parijs. Opvallend is het relatief grote aantal tijdritkilometers, de vele Pyreneeënritten en de dubbele bestijging van de Ventoux in rit 11.

We presenteren daarom deze leuke actie: Gratis Swipex xxl bij aankoop van 2 Soudal producten.

Lees hier meer over de actie: Bij aankoop van 2 Soudal producten gratis Swipex xxl.
 
Fluiten als een pro: bij elke online bestelling krijg je 1 limited Oranje-fluit

Nederland is van de partij op het EK2021! Steun jij de toppers van Oranje? Moedig ze aan met behulp van de gratis limited Oranje-fluit. Deze ontvang je bij elke order bij VanDijkenPro. Laat vanaf je eigen stoelen en banken horen dat jij achter ons nationale elftal staat!

Lees hier meer over de actie: Fluiten als een pro.