Kitten en lijmen voor in de bouw en industrie

Professionele afdichtingskitten voor bouw, industrie en om huis.

Professionele elastische kitten voor diverse voegafdichtingen. Of het nu gaat om afdichtingen tussen verschillende bouwelementen, volglasverlijming van aquaria, afdichtingen die een speciale kleur moeten hebben, afdichtingen die extra flexibel of juist extra hard moeten zijn: voor bijna elk soort voeg en voor bijna elk soort materiaal is er wel een aparte kitsoort te vinden die aan alle eisen van hechting, duurzaamheid en elasticiteit voldoet. Klik hier voor afdichtingskitten bouw en industrie.

 

Op deze pagina vind u de verschillende toepassingen voor in de bouw en industrie;

Zo wordt het online shoppen van kitten en lijmen een stuk makkelijker. De juiste kitten en lijmen onder de juiste toepassingen.

Kitten voor binnen- en buitengebruik

Bij woningen en bedrijfspanden komt het vaak voor dat een duurzame brandwerende of soms chemisch resistente afdichting gewenst of vereist is. SABA voegkitten voor buiten en binnen zijn slijtvast, duurzaam en gaan jarenlang mee. Wij bieden lijmen en kitten aan voor de volgende toepassingen:

  • Wanden, gevels en kozijnen;
  • Galerijen en balkons;
  • Vloeren;
  • Sanitair en grootkeukens;
  • Toepassingen met een rookwerende en/of brandwerende eis.

 

Of het nu gaat om aannemers, bouwbedrijven, architecten, applicatiebedrijven of de bouw-toeleverindustrie: dankzij eigen onderzoek en advies op maat leveren we altijd de beste voegsystemen en afdichtingssystemen voor ieder project en onderneming.