Moeller Stone Care

GEBRUIK TIJDENS BLACK FRIDAY CODE "MSCBF21" VOOR 20% KORTING OP HET GEHELE ASSORTIMENT VAN MOELLER STONE CARE!

 

Moeller Stone Care staat bekend om hun topkwaliteit producten voor het reinigen, beschermen en het onderhouden van allerlei steensoorten. Denk aan hoogwaardige natuursteen soorten, maar ook keramiek of kunststeen. Van Dijken Pro is officieel dealer van Moeller Stone Care en wij leveren dan ook het gehele assortiment van Moeller. Voor hulp of advies over het verwerken van producten van Moeller Stone Care staan wij graag voor u klaar. Bel ons op 0592 272 780.

Lees verder...

Lees meer
Filters
Hardsteenolie P333
€20,00
€18,55
(€24,20 Incl. btw)
Meer informatie
Vlekstop  S234
€47,20
€44,50
(€57,11 Incl. btw)
Meer informatie

Moeller Stone Care

 

Moeller Stone Care assortiment


Compleet Moeller Stone Care assortiment

Moeller Stone Care bestaat uit hoogwaardige kwaliteitsproducten voor keramiek, natuursteen en kunsteen. De meeste producten zijn relatief eenvoudig te toe te passen en gebruiksklaar. De fabrikant werkt met een logische volgorde voor de presentatie van haar producten. Deze zijn als volgt onderverdeeld

 

Tegelwerk reinigen met Moeller

Voor het reinigen van het tegelwerk biedt Moeller mooie oplossingen die wij kunnen aanbevelen. Denk aan situaties voor het verwijderen van vlekken op natuursteen of een uitstekende bouwreiniging van de tegel. Maar ook de periodieke intensieve reiniging van de keramische ondergrond is een onderdeel waar Moeller zeer goed in is. Een goede bouwreiniging is essentieel voor een onderhoudsvriendelijke tegelvloer en begint al tijdens het invoegen.

Een bekend voorbeeld is de HMK R133 Cementsluier-Ex van Moeller Stone Care. Dit is een uiterst effectieve verwijderaar van cementsluier en kalkaanslag. Zeer geschikt voor graniet en andere zuurbestendige soorten natuursteen. HMK R183 is een topproduct dat in een korte tijd een behoorlijke groei heeft door mogen maken, en terecht.

 

Bescherming van hoogwaardige stenen

Een goede bescherming is noodzakelijk om langer van het hoogwaardige materiaal te blijven genieten. Zo voorkom met de Moeller producten dat er vuil, olie, vet en dergelijke op de steen gaan hechten. Dat is natuurlijk zonde van die prachtige steen en wil je natuurlijk voorkomen. Daarnaast zul je zien dat door het regelmatig Moeller bescherming toe te passen dat het onderhouden van de steen makkelijker gaat.

 

Wij bieden in onze groothandel en de webshop een volledig assortiment voor het beschermen van allerlei typen stenen. Een mooi voorbeeld is de Moeller HMK S234 Vlekstop Top-Effect. Dit is een zeer sterk impregneermiddel voor bijvoorbeeld betonnen aanrechtbladen en gepolijste oppervlakken. De HMK S234 zorgt ervoor dat de steen als het ware de vuil afstoot in plaats van opneemt. Essentieel dus voor de keuken. Een bijkomend voordeel van Moeller is dat de kleur en structuur van het oppervlak nauwelijks wordt aangetast.

 

Kwalitatief onderhoud 

Voor het onderhoud en de steenverzorging biedt Moeller ook een mooi assortiment aan die wij snel kunnen leveren. Als je de oppervlakte goed onderhoudt, dan resulteert dat in een langdurig mooi uiterlijk. De onderhoudsproducten van Moeller verwijderen licht vuil en vet zonder problemen. De speciale beschermende componenten zijn een goede aanvulling op de werking van de andere producten van Moeller Stone Care. Denk aan de HMK impregneringsproducten.

Een bekend product is bijvoorbeeld de Moeller HMK P333. Een speciale olie die ervoor zorgt dat het hardsteen goed wordt beschermd en de kleur en de structuur van het steen nog mooier zichtbaar wordt. Daarnaast kun je de P333 gebruiken voor het verwijderen van vlekken uit hardsteen. 

 

Heb je hulp of advies nodig bij het kiezen van de juiste Moeller Stone Care producten? Schroom dan niet om even contact met ons op te nemen. Wij staan voor je klaar.

 

Moeller Stone Care
Lees meer