Betaalmogelijkheden

U kunt bij Van Dijken Pro veilig en eenvoudig winkelen. Wij bieden u verschillende opties aan om uw bestellingen veilig af te rekenen. Zo kunt u op de vestigingen contant afrekenen of pinnen. Uw online bestellingen kunt u voldoen door gebruik te maken van iDeal (Nederland), Bancontact (België) of creditcards van VISA of Mastercard. Deze betaalmogelijkheden kunt u kiezen in de winkelwagen.


Zakelijke klanten

Onze vaste, zakelijke klanten hebben tevens de mogelijkheid om op rekening te bestellen, eventueel via automatisch incasso, zowel online als op de vestigingen. Bent u nog geen klant? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via: 0592 272 780

 

Digitaal factureren

Steeds meer klanten van ons ontvangen hun facturen graag digitaal. Uiteraard werken wij hier graag aan mee, omdat dit het administratieproces zowel voor u als voor ons eenvoudiger en sneller maakt. Bijkomend voordeel is dat er minder papier gebruikt wordt omdat er geen factuurpapier en enveloppen meer nodig zijn om de factuur op de plaats van bestemming te krijgen. Digitale facturen zijn dus efficiënter én duurzamer!