Verzenden & retourneren


Wij kunnen je kitten en lijmen over het algemeen zeer snel leveren. Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Particulieren die voor 23.59 uur bestellen ontvangen deze de volgende werkdag al (mits op voorraad). Je hebt het artikel in de meeste situaties dan de volgende werkdag al. Mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn, dan ontvang je van ons een e-mail met de verwachte levertermijn. 

Eigen bezorgdienst en andere vervoerders

Wij werken samen met meerdere vervoerders om je pakket te bezorgen. Voor particuliere bestellingen werken wij samen met DHL. Voor zakelijke bestellingen werken wij met Smilda of Packs. Wist je trouwens dat wij ook een eigen bezorgdienst hebben? Het verlenen van extra service voor jou als klant vinden wij natuurlijk erg belangrijk. Daarom zijn wij vorig jaar met een eigen bezorgdienst gestart. De bezorging van jouw professionele kitten en lijmen vindt plaats op de woensdagen. Wij bezorgen in de provincies: Groningen, Drenthe, Overijssel en Friesland. Wil je hier ook gebruik van maken? Neem dan contact met ons op en wij plannen het voor je in.


Verzendkosten

Voor Nederland bedragen de verzendkosten € 4,95 excl. btw per bestelling. Voor België bedragen de verzendkosten € 7,95 per bestelling. Voor extra diensten, zoals een avondlevering, kan een meerprijs berekend worden. Die vermelden wij tijdens het afrekenen. Bestel je voor meer dan 99 euro exclusief btw? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening en wordt je bestelling kosteloos toegestuurd! 

 

Leverpogingen

Is er niemand aanwezig op het afleveradres tijdens de bezorging? Dan bezorgt de chauffeur het pakket bij de buren (particuliere bestellingen) of volgt er een tweede afleverpoging op de volgende werkdag (bij zakelijke bestellingen).

 

Uw bestelling retourneren of herroepen

Als consument kun je tot 14 dagen na ontvangst de gehele bestelling zonder opgave van reden annuleren. Buiten die termijn is dat niet mogelijk. Uiteraard dient het product dan niet beschadigd of gebruikt te zijn. Wil je de bestelling annuleren en de bestelling retourneren? Gebruik dan het onderstaande Modelformulier voor herroeping. Het formulier kun je mailen naar [email protected]

Nadat u het Modelformulier voor herroeping heeft gemaild, heb je als consument vervolgens 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, het modelformulier voor herroeping en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Van Dijken Pro geretourneerd moeten worden. Wij zullen vervolgens het orderbedrag binnen 14 dagen na de retourmelding terugstorten.

 

Modelformulier voor herroeping

(alleen invullen indien u de overeenkomst wilt herroepen)

  • Aan: [ naam ondernemer]

[ geografisch adres ondernemer]

[ faxnummer ondernemer, indien beschikbaar]

[ e-mailadres of elektronisch adres van ondernemer] 

  • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

herroept/herroepen*

  • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]  
  • [Naam consumenten(en)]
  • [Adres consument(en)]
  • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

 

Verzendkosten bij retourneren

Bij bestellingen boven de € 99,- betaal je geen verzendkosten. Hoe zit het met de verzendkosten als je als consument een product retourneert? Stel dat je een bestelling plaatst van bijvoorbeeld €103,- en twee kokers lijm terugstuurt met een waarde van 10 euro. Dan is uw werkelijke bestelling 93 euro. Je bent daarover verzendkosten verschuldigd.

Wij brengen de verzendkosten in rekening op de creditfactuur als je besluit om een gedeelte van je bestelling te retourneren binnen de voorwaarden. In het bovengenoemde voorbeeld van € 93,- euro die je uiteindelijk hebt besteld, komen er nog verzendkosten bij. Wij storten het verschil vervolgens binnen enkele werkdagen terug op de betaalrekening waarmee je online hebt betaald.

Heb je nog vragen over het verzenden of retourneren van je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan iedere werkdag voor je klaar.