Kleurenkaarten of kleurenstalen van Ottoseal

Op deze pagina vindt u de verschillende kleurenkaarten of kleurenstalen van Ottoseal. Ottoseal heeft een groot diversiteit aan gekleurde kit. Er zijn meer dan 200 kleuren leverbaar. De kleurenkaarten zijn gegroepeerd per type Ottoseal kit.

 

Lees verder...

Lees meer
Filters

Kleurenkaarten of kleurenstalen van Ottoseal

 

Er is dus vrijwel altijd een kleur die past bij de ondergrond. Het is zelfs mogelijk om een kleur op maat te laten maken. Op deze pagina vind je de verschillende kleurenkaarten of kleurenstalen van Otto-Chemie. Ottoseal is leverbaar in meer dan 200 kleuren. De kleurenkaarten worden vertoond per type Ottoseal kit.

 

'Zwarte kranen en zwart sanitair zijn momenteel de trend! Zwart sanitair is tijdloos en zal niet snel vervelen. Zelfs voor het zwarte sanitair hebben wij passende kleuren kit. Denk hierbij aan de Ottoseal S70 mat zwart en de Ottoseal S110 zwart. De Ottoseal S110 zwart is al redelijk mat van kleur. 

 

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het lastig kan zijn om de juiste kleur te kiezen voor u project. We adviseren dan ook om een kleurenkaart te bestellen. Zo zie je in een oogopslag hoe de kit kleur er in het echt uit ziet. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel om een passend kleur advies. 

Kleurenkaarten of kleurenstalen van Ottoseal
Lees meer