Afdichtingskitten speciaal voor sanitaire ruimtes


Vaak dienen sanitaire (natte) ruimtes te voldoen aan verhoogde hygiëne eisen (AQL, HACCP). U kunt hierbij denken aan grootkeukens, toiletgroepen, douche -en badkamers. Wij bieden u een groot assortiment aan professionele kitten. 

Afdichtingskitten speciaal voor sanitaire ruimtes

Op deze pagina vind u de verschillende toepassingen voor sanitaire ruimtes;


Zo wordt het online shoppen van kitten en lijmen een stuk makkelijker. De juiste kitten en lijmen onder de juiste toepassingen.

Sanitaire ruimtes

Vaak dienen sanitaire (natte) ruimtes te voldoen aan verhoogde hygiëne eisen (AQL, HACCP). U kunt hierbij denken aan grootkeukens, toiletgroepen, douche -en badkamers.  Wij bieden u een groot assortiment aan professionele kitten en epoxy’s voor HACCP omgevingen.

Epoxy voegen in HACCP omgevingen

Epoxyvoegen worden veelal aangebracht in industriële ruimten, grootkeukens, zwembaden, sauna’s en andere vochtige ruimten. Ook worden laboratoria, garagebedrijven en slagerijen vaak voorzien van epoxyvoegen. Tevens kunnen ook toiletten en badkamers worden voorzien van epoxyvoegen. Daarnaast is epoxy ook nog eens in vele kleuren verkrijgbaar waardoor iedere ruimte van de juiste kleur kan worden voorzien. Dit zorgt voor een mooie frisse uitstraling van de voegen die perfect aansluiten op de desbetreffende ruimte.

De voordelen van epoxyvoegen

Epoxyvoegen kennen de volgende voordelen ten opzichte van andere voegvullingen:

  • Epoxyvoegen zijn vloeistofdicht
  • Zeer goed bestand tegen chemicaliën
  • Zeer goed bestand tegen hoge drukreiniging
  • Er is geen indringing van vuil mogelijk
  • Epoxy’s zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar

Afdichtingskitten voor in HACCP omgevingen

Professionele sanitair kitten zoals de Ottoseal S100S110, S125 en S130 zijn de beste keus voor natte ruimtes. Deze kitsoorten zijn namelijk schimmelwerend. Daarnaast zijn de sanitair kitten prima bestand tegen de uitdagingen die het kitten in een vochtige ruimte met zich meebrengt. Ze hechten zich bovendien goed aan de ondergrond en vertonen een prima weers-, verouderings- en UV-bestendigheid. Bent u op zoek naar een zuurvrije sanitairkit? Bestel dan de Ottoseal S70.

Heeft u vragen over sanitaire ruimtes? Neemt u gerust contact met ons op.