Afwerkzeep / kitzeep


Kitzeep voor kitters en verwerkers 

Heeft u een gevoelige huid en wenst u milieuvriendelijker te gaan kitten? Gebruik dan Kitzeep Gold. Kitzeep Gold is een pH-neutrale afwerkzeep speciaal ontwikkeld voor kitters en verwerkers. U kunt Kitzeep toepassen voor het afstrijken en afmessen van alle soorten kit zoals siliconen, PU en MS Polymeren. Ook bij het afdichten van natuurstenen projecten is de Kitzeep Gold zeer geschikt.

Lees verder...

Lees meer
Filters

Afwerkzeep / kitzeep

Kitzeep Gold is beschikbaar in een 1 liter fles, 5 of 10 liter jerrycans. Met een mengverhouding van 1 op 30 is Kitzeep zeer zuinig in gebruik.

Afwerkzeep Gold kant en klaar 500ml / Kant en klare kitzeep voor zowel professioneel als particulier gebruik. Direct gebruiksklaar!

Naast de Kitzeep Gold hebben wij de Otto afwerkzeep en de Bloem voegenglad ook in ons assortiment.

Nuttige aanvullende producten voor het afstrijken van de kitvoegen;

Gebruik onze kwasten voor het inzepen ten behoeve van het afwerken van de kitvoegen

Voor het afwerken van de kitvoegen hebben wij professionele afwerk gereedschappen;

  • Afwerkspatel-hout Met onze afwerkhoutjes kunt u kitvoegen optimaal afstrijken. Per stuk verpakt en in verschillende varianten leverbaar.
  • FugenMeister afmes spatelsKitspatels van Fugenmeister! Deze kitspatels zijn ontworpen voor de professional. Ze zijn onmisbaar bij het creëren van strakke voegen. Door de juiste hoek en vorm te kiezen, kunnen nieuwe kitvoegen snel en netjes afgestreken worden.
  • OTTO Fugenfux set van 4 Professionele afwerkspatels in een set van 4 stuks. uit speciale kunststof. Uitstekend geschikt voor OTTOSEAL afdichtingskit.

Bekijk hier ons gehele assortiment kit afwerk gereedschappen.

 

Afwerkzeep / kitzeep
Lees meer