Over ons

Al sinds 1919 is Van Dijken Professioneel uw thuisbasis voor alle professionele afdichtingskitten en verlijmingen. Dankzij ons professionele assortiment, onze jarenlange ervaring én expertise met kitten en lijmen zijn wij de juiste partner om u te voorzien van het juiste advies en product.

Wij zijn gevestigd in op de Meerweg 3 in Tynaarlo, Drenthe. Mooi centraal gelegen in Noord-Nederland vlak naast de A28 richting Groningen en Assen. Liever online bestellen? Naast onze groothandel in Tynaarlo hebben wij ook een webshop waarbij u makkelijk kit en lijm kunt bestellen

Compleet assortiment

Wij zijn officieel dealer van gerenommeerde A-merken waaronder Otto ChemieSaba, SikaBostik, Moeller Stone Care en Milwaukee. In onze groothandel vindt u het grootste assortiment professionele kitten, lijmen en aanverwante gereedschappen. U kunt onze producten eerst uitvoerig bekijken, testen of advies vragen aan onze specialisten. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van:

  • Sanitair
  • Milieu en Infra
  • Marine en Jacht -/ Scheepsbouw,
  • Transport,
  • Reiniging, Bescherming en Onderhoud, HACCP
  • Highcare Cleanrooms en Bouw en Industrie

Daarnaast bieden wij ook een volledig assortiment professionele kitspuiten en verwerkingsmaterialen aan.

Groothandel kitten en lijmen

 

Van harte welkom in onze winkel

U bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel! Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. U vindt in onze winkel het grootste assortiment professionele kitten, lijmen en aanverwante gereedschappen. U kunt uw aankoop direct meenemen naar huis, een product eerst uitvoerig bekijken of advies vragen aan onze specialisten.

Onder het genot van een bak koffie of thee geven wij u graag advies bij het maken van de juiste keuze. In de winkel vindt u daarnaast exclusieve aanbiedingen. Kom dus gerust langs! Met of zonder afspraak. Ons adres is: Meerweg 3 in Tynaarlo.

 

Eigen bezorgdienst

Het verlenen van extra service voor u als klant vinden wij natuurlijk erg belangrijk. Daarom zijn wij gestart met een eigen bezorgdienst. De bezorging van uw professionele kitten en lijmen vindt plaats op de woensdagen. Wij bezorgen in de provincies: Groningen, Drenthe, Overijssel en Friesland. Wilt u hier ook gebruik van maken? Neem dan contact met ons op en wij plannen het in. 

Bedrijfsgegevens

Groothandel Van Dijken Pro
Adres: Meerweg 3
9482 TE Tynaarlo
Routebeschrijving

Telefoon:0592-272780
E-mailadres:[email protected]
Kvk:05081196
Btw:NL815868911B01 

Openingstijden winkel:

Maandag t/m vrijdag08.00 tot 16.00 uur
WeekendGesloten