Over ons

Al sinds 1919 is Van Dijken Professioneel jouw thuisbasis voor alle professionele afdichtingskitten en verlijmingen. Dankzij ons professionele assortiment, onze jarenlange ervaring én expertise met kitten en lijmen zijn wij de juiste partner om je te voorzien van het juiste advies en product.

Team specialisten

 

Compleet assortiment

Wij zijn officieel dealer van gerenommeerde A-merken waaronder Otto ChemieSaba, SikaBostik, Moeller Stone Care en Milwaukee. In onze groothandel vind je het grootste assortiment professionele kitten, lijmen en aanverwante gereedschappen. Je kunt onze producten eerst uitvoerig bekijken, testen of advies vragen aan onze specialisten. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van:

  • Sanitair
  • Milieu en Infra
  • Marine en Jacht -/ Scheepsbouw,
  • Transport,
  • Reiniging, Bescherming en Onderhoud, HACCP
  • Highcare Cleanrooms en Bouw en Industrie

Daarnaast bieden wij ook een volledig assortiment professionele kitspuiten en verwerkingsmaterialen aan.

Groothandel kitten en lijmen

 

Van harte welkom in onze winkel

Je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel! Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Je vindt in onze winkel het grootste assortiment professionele kitten, lijmen en aanverwante gereedschappen. Je kunt je aankoop direct meenemen naar huis, een product eerst uitvoerig bekijken of advies vragen aan onze specialisten.

Wij geven je graag een bakje koffie of thee en net zo graag advies bij het maken van de juiste keuze. In de winkel vind je daarnaast exclusieve aanbiedingen en krijg je extra hoge kortingen op SALE artikelen. Kom dus gezellig langs! Met of zonder afspraak. Je vindt ons aan de Meerweg 3 in Tynaarlo.

Wij zijn gevestigd in Tynaarlo in Drenthe. Mooi centraal gelegen in Noord-Nederland vlak naast de A28 richting Groningen en Assen. Liever online bestellen? Naast onze groothandel in Tynaarlo hebben wij ook een webshop waarbij je makkelijk kit en lijm kunt bestellen

 

Eigen bezorgdienst

Het verlenen van extra service voor jou als klant vinden wij natuurlijk erg belangrijk. Daarom zijn wij vorig jaar met een eigen bezorgdienst gestart. De bezorging van jouw professionele kitten en lijmen vindt plaats op de woensdagen. Wij bezorgen in de provincies: Groningen, Drenthe, Overijssel en Friesland. WIl je hier ook gebruik van maken? Neem dan contact met ons op en wij plannen het voor je in. 

Bedrijfsgegevens

Groothandel Van Dijken Pro
Adres: Meerweg 3
9482 TE Tynaarlo
Routebeschrijving

Telefoon:0592-272780
E-mailadres:[email protected]
Kvk:05081196
Btw:NL815868911B01 

Openingstijden winkel:

Maandag t/m vrijdag08.00 tot 16.00 uur
WeekendGesloten