Kitten en lijmen voor vloervoegen en brugvoegen

Brugvoegen en betonvelden afdichten

Betonnen constructies worden vaak sterk uiteenlopend belast. Dit maakt de werking van de hoofddilatatievoegen onvoorspelbaar. Uiteraard wilt u onder alle omstandigheden op een duurzame afdichting kunnen vertrouwen.

Lees verder...

Lees meer
Filters
SABA Ecoseal Bio HM
€18,49
(€22,37 Incl. btw)
Meer informatie
Saba MS Floor
€13,30
(€16,09 Incl. btw)
Meer informatie
Saba MS Floor SL
€14,63
(€17,70 Incl. btw)
Meer informatie
SABA Sealer MB-T
€27,50
(€33,28 Incl. btw)
Meer informatie
SABA Sealer Field
€233,64
(€282,70 Incl. btw)
Meer informatie
SABA Sealer MB-T
€154,55
(€187,01 Incl. btw)
Meer informatie
SABA Crackfill
€115,06
(€139,22 Incl. btw)
Meer informatie
OTTOSEAL S34
€13,41
(€16,23 Incl. btw)
Meer informatie
SikaHyflex-250 Facade
€9,30
(€11,25 Incl. btw)
Meer informatie

Kitten en lijmen voor vloervoegen en brugvoegen

Daarom hebben wij een mooi assortiment voor u samen gesteld. Met de SABA Sealflex systemenkunt u zelfs de meest gecompliceerde brugvoegen waterdicht afdichten. Werkingen tot 25% van de voegbreedte worden probleemloos door de brugvoeg opgevangen. 

SABA biedt twee Sealflex systemen met als basis een verschillende afdichtingskit: 1 óf 2-componentig en MS-Polymeer óf polysulfide. De keuze hangt vooral af van de chemische of microbiologische belasting en de voorkeur van de verwerker. 

 

Nuttige aanvullende informatie;

Brugvoegen

Brugvoegen zijn een afdichtingssysteem dat wordt toegepast bij sterk werkende voegen. Brugvoegen worden voornamelijk toegepast voor het duurzaam afdichten van betonnen galerij- en balkonelementen onderling en bij de aansluitingen met het gebouw. Brugvoegen zijn een duurzame afdichting die veelal wordt gerealiseerd door middel van het aanbrengen van een traditionele kitvoeg op rugvulling. De brugvoeg wordt gemaakt van ijzersterk materiaal en is beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor hij opgaat in de omgeving.

Plaatsen van brugvoegen

Het plaatsen van brugvoegen is een specialistisch werk. Bij Van Dijken Pro hebben we jarenlang ervaring en weten we alles over het plaatsen van brugvoegen. En bieden wij uw het complete assortiment aan voor brugvoegen. Bij industriële vloeren die vloeistofdicht  moeten zijn voldoen onze producten aan de speciale eisen die hieraan gesteld worden.

Heeft u vragen over vloervoegen of brugvoegen? Neemt u gerust contact met ons op.

 

Kitten en lijmen voor vloervoegen en brugvoegen
Lees meer