Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Uw gegevens

Van Dijken Pro laat u kennis maken met de vernieuwde Otto Chemie kokers

20 Oct 2021
door Van Dijken Pro

 

In 1975 en in 2004 werden de kokers van Otto Chemie alles voorzien van een nieuwe look, en nu in 2021 na 17 jaar was het weer tijd voor een vernieuwde uitstraling. Een verassende en glashelder ontwerp, de voornaamste productinformatie in één aanblik en de productrelatie direct herkenbaar aan de hand van de kleur.

 

De nieuwe kokers van Otto Chemie al voorbij zien komen?

 

Bij Van Dijken Pro heeft u waarschijnlijk de nieuwe kokers van Otto Chemie al voorbij zien komen, we hebben nu al een tijdje een mix van de oude en de vernieuwde kokers. Naast de vernieuwde kokers hebben de dozen van Otto Chemie ook een passende uitstraling gekregen.

 

Otto-chemie vernieuwde koker

De vernieuwde Otto Chemie koker

 

Hierdoor is ieder product voorzien met een uitzonderlijk ontwikkeld pictogram. De Pictogrammen tonen in één aanblik het belangrijkste toepassingsgebied of de belangrijkste voordelen van het product.  Daarnaast bericht de blauwe banderol over het grootste voordeel, zo kunnen de premium- en speciale producten eenvoudigweg van elkander worden onderscheiden en zijn de individuele productvoordelen inzichtelijk en concreet uitgedrukt.

 

Het nieuwe kleurcode-systeem van Otto Chemie

 

In één aanblik alles in beheersing: Otto Chemie heeft niet alleen de informatie op de kokers voor u geoptimaliseerd. Naast de informatie op de kokers is ook het volledige kleurontwerp herzien, er is een nieuw kleurcode-systeem geïntroduceerd en afzonderlijke OTTO-producten zijn opnieuw toegewezen. Voor in de toekomst zal het nog makkelijker zijn om de betreffende toepassingsgroep of productgroep van elk apart lijm, afdichtingskit of Purschuim te bepalen. Zo ziet u in één blik dat de aqua blauwe  OTTOSEAL® S 113 tot de glas-, raam- en gevel-afdichtingskit behoort en dat de bruine OTTOSEAL® S34 een vloerafdichtingskit is. Dit is beter te overzien en maakt het kiezen van het juiste product eenvoudiger.

Kleurcode systeem Otto Chemie
Kleurcode systeem lijmen Otto Chemie
Kleur systeem pruschuimen Otto Chemie

 

Nieuw uiterlijk – gelijkblijvende kwaliteit

Het vernieuwde ontwerp en nieuwe kleurcode-systeem verandert  natuurlijk niets aan de kwaliteit van de OTTO-producten.

 

Ottoseal S100 Ottocol M500
     
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »