Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Uw gegevens

De trend van het moment

27 Aug 2020
door S. Greidanus

De trend van het moment

Een trend die we steeds meer terugzien in de badkamer van nu is de kleur zwart. Niet alleen als accentkleur maar ook als volledige kleur. Je ziet de kleur onder andere terugkomen in tegels, toiletzittingen, badkamerverlichting, meubels en badkameraccessoires. Met de kleur zwart kan je een strakke luxueuze of juist een industriële sfeer creëren in je badkamer.

Het grote voordeel van zwart in je badkamer is dat de kleur zwart tijdloos is. Als je je badkamer gaat renoveren of laat bouwen, dan gaat deze natuurlijk een lange tijd mee. Met de kleur zwart raakt je badkamer nooit uit de mode.

in combinatie met mat zwarte kitvoegen / epoxy voegen komt de badkamer nog meer tot zijn recht. Zelfs voor het zwarte sanitair hebben wij passende kleuren kit. Denk hierbij aan de Ottoseal S70 mat zwart en de Ottoseal S110 zwart. De Ottoseal S110 zwart is al redelijk mat van kleur. 

 

Hier vindt u ons uitgebreide assortiment kitten voor sanitaire ruimtes!

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »