Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Uw gegevens

Buiten is het nieuwe binnen

31 Aug 2020
door S. Greidanus

Buiten is het nieuwe binnen

 

Het hele jaar door kunnen we tegenwoordig van de achtertuin genieten. We zien steeds vaker in onze achtertuinen tuinhuizen. Om zo’n tuinhuis helemaal compleet te maken worden er steeds meer buitenkeukens geplaats.

 

Tuinhuizen heb je in verschillende uitvoeringen; van chique tot klassiek. Je kunt er ook voor kiezen om je tuinhuis dicht maken met glazen schuifwanden. Zo kun je de hele winter heerlijk op je terras zitten. Wij adviseren u om het glas af te kitten.

 

Welke kit voor glazen schuifwanden? Je hebt keuze uit vele soorten kitwat het soms lastig maakt om de juiste kit te bepalen. Gebruik je de verkeerde kit, dan kan dit tot isolatie- of vochtproblemen leiden. Er is speciale beglazingskit verkrijgbaar bedoeld voor het afdichten van glas. Deze beglazingskit is doorgaans overschilderbaar. Daarnaast kun je ook kiezen voor siliconenkit, maar houd er rekening mee dat dit materiaal niet overschilderbaar is.

 

Heeft u een buitenkeuken of wilt u een buitenkeuken? Met tegels, wasbak of een betonlook aanrecht blad? Of toch iets heel anders….

Van Dijken Pro kan u wel helpen met deskundig kit en lijm advies voor u buitenkeuken.

Denk hierbij aan epoxy voegen. De voordelen van epoxy voegen zijn; epoxyvoegen zijn uitermate geschikt voor de toepassing in ruimten waar het voegwerk bestand dient te zijn tegen water, zware belasting door hoge waterdruk, extreme temperaturen, agressieve zuren of allerlei verschillende chemicaliën. Door de voegen te voorzien van epoxy ontstaan er supersterke en beschermende epoxyvoegen die bestand zijn tegen al deze factoren.

 

Alle benodigdheden voor u buitenkeuken te voegen en te kitten vind u hier;

 

Wat fijn dat er kitten en lijmen zijn voor u tuinhuis en buitenkeuken. Als het voeg en kitwerk is gedaan kunt u nu buiten gewoon genieten!

Vrijblijvend advies

Maak een afspraak via: https://www.vandijkenpro.nl/service/

Wij helpen u graag.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »