Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Uw gegevens

Eenvoudig kit verwijderen

5 Jun 2020
door S. Greidanus

Eenvoudig kit verwijderen

 

De meeste kit klussen beginnen met het verwijderen van de oude kitvoegen. Naast het aanbrengen van nieuwe kit is het ook van belang om de oude kitvoegen te verwijderen. Als je kit gaat verwijderen, is het zaak om de juiste voorbereidingen te treffen.

Allereerst is het noodzaak om te bepalen welke kit je wilt verwijderen. Dat wil zeggen; op welke plek moet het kit verwijderd worden? Wat voor soort kit? Bijvoorbeeld acrylaatkit of MS Polymeerkit. Daaropvolgend kan je de oude kit voegen aan beide weerzijden los snijden tot de ondergrond met behulp van een Stanley mes. De volgende stap is om de bestaande kitvoeg los te trekken. Het is vrijwel mogelijk na het weghalen van de oude kit voeg dat er nog wat losse resten kit achterblijven. Met onze schilders stoffer kunnen de losse kit resten gebruikelijk zeer eenvoudig worden verwijderd.

 

Kitvoegensnijders

Bent u opzoek naar voegensnijders? Dan bent u bij Van Dijken Pro op het juiste adres. De kitvoegensnijder van Fugenmeister. Dit product is speciaal ontwikkelt voor het makkelijk en snel verwijderen siliconen- en acrylaatvoegen uit een hoek van 90°.  De voegensnijder is bijzonder geschikt voor het uitsnijden van voegen in keramisch, graniet en marmer tegelwerk.

 

Siliconen kit verwijderen

De OTTO Silout is een professionele siliconenverwijderaar. Hiermee verwijdert u gemakkelijk  siliconenrestanten uit voegen van vervuilde oppervlakken. De pasta is speciaal samengesteld voor de verwijdering van uitgeharde siliconenkit en lijmen.

 

Alle benodigdheden

Om je op weg te helpen hebben we een aantal handige tools in huis om je oude kit te verwijderen.

 

Vrijblijvend advies

Maak een afspraak via: https://www.vandijkenpro.nl/service/

Wij helpen u graag.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »