Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Uw gegevens

Alle kitten en lijmen van topmerken in één overzicht

12 Mei 2020
door S. Greidanus

Alle kitten en lijmen van topmerken in één overzicht

in onze winkel vind u een compleet assortiment van gerenommeerde merken. Van Dijken Pro is een bijzonder bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in professionele afdichtingskitten, verlijmingen, verwerkingsmaterialen, voegen epoxy en kitspuiten.

Hieronder een overzicht van onze topmerken;

OTTO-CHEMIE

Van Dijken Pro heeft een uitgebreid aanbod van producten van Otto-chemie. Van het merk Ottoseal. Voor vrijwel elke toepassingen hebben wij afdichtingkitten en lijmen beschikbaar. Denk aan het afdichten van tegels, keramiek, sanitair, marmer, natuursteen, ramen, deuren, vloeren, zwembaden, glas, spiegels, hout, metaal en baksteen. Ottoseal is een duurzaam en hoogwaardig merk dat veel gebruikt word door bedrijven. Het Ottoseal assortiment bestaat uit veel producten zoals; Ottoseal afdichtingskitten, Ottocoll lijmen, Ottoflex systeem, Ottopur-schuimen, afwerkzepen, primer / reinigers, kit pistolen, afwerk gereedschappen, banden / tapes en rondsnoeren (rugvulling). De producten van Ottoseal zijn makkelijk in gebruik en geeft het beste eindresultaat. Tevens zorgt het voor een langere levensduur van u kitvoegen. Door ons grote assortiment heeft u bij ons keuze uit veel verschillende kleuren kit. Ottoseal is leverbaar in meer dan 200 kleuren. Bestel bij ons als particulier of als professional. Of kom naar onze showroom en bekijk zelf ons assortiment van OTTO-CHEMIE.

 

SABA

Van Dijken Pro heeft een groot assortiment aan producten van Saba. Saba is een product van hoogwaardige, technisch vooruitstrevende lijmen en kitten.  Saba afdichtingskitten en lijmen voor in de bouw en industrie, Agricultuur, PVC en biochemische industrie, infrastructuur en civiele bouw. Saba is al jarenlang toonaangevend in de voertuigenbouw. Saba ontwikkelt en produceert voor de transportindustrie lijm- en afdichtingsproducten met unieke eigenschappen. Hierbij ligt de nadruk op MS-Polymeer technologie, met Sabatack® als belangrijkste productlijn in de voertuigenbouw. Het SABA assortiment omvat naast MS-Polymeer producten ook hoogwaardige contactlijmen en 2-componentige polyurethanen. De SABA MS-Polymeer range bestaat uit drie groepen 1-componentige producten: microbiologisch belastbare producten, vloeistofkerende producten en brandwerende producten. De belangrijkste voordelen zijn het brede hechtingsspectrum en de goede UV-stabiliteit. Saba werkt voortdurend aan de verbetering van onze producten met het oog op de belasting voor mens en milieu. Bovendien zijn de producten gecertificeerd en worden er regelmatig testen uitgevoerd ten aanzien van de hechting, sterkte en verdraagzaamheid. U kunt bij ons Saba producten betellen als particulier of als professional. Of kom naar onze showroom en bekijk zelf ons assortiment van Saba.

 

SIKA

Sika behoort ook bij één van onze top merken in ons assortiment aan kitten en lijmen. Sika heeft voor vrijwel elke markt wel afdichtingskitten, lijmen en coatings. Markten; afbouw & renovatie, afdichting & verlijming, dak systemen, hulp systemen, industrie, vloersystemen, waterdichting en marine.  Sika kitten hebben een zeer hoge mechanische sterkte, chemische bestendigheid en hoge bestendigheid tegen weersinvloeden. Dit alles zorgt voor een uitstekende prestatie waarbij Sika kitten tegen de zwaarste omstandigheden en belastingen bestand zijn.

Sika heeft een volledige reeks aan elastische voegkitten en accessoires. De belangrijkste voordelen van de Sika producten in ons assortiment zijn:

  • Langetermijnbehoud van de functionaliteit. Sika producten zijn duurzame toelaatbare vervorming die exact voldoet aan de vereisten voor een specifieke voeg. 
  • Perfecte hechting op de gangbare bouwelementen. Op die manier blijven de voegen ook dicht in de toekomst.
  • Gebruiksgemak zodat er zo min mogelijk installatiefouten optreden en uw project op tijd klaar is.
  • Geoptimaliseerd visueel uiterlijk dat voldoet aan de eisen van architecten en opdrachtgevers.
  • Hoge mechanische sterkte, chemische bestendigheid en bestendigheid tegen weersinvloeden voor een uitstekende prestatie zelf onder de zwaarste omstandigheden en belastingen.
  • Bewezen en onovertroffen duurzaamheid die een lange levensduur garandeert.

Bestel bij ons als particulier of als professional. Of kom naar onze showroom en bekijk zelf ons assortiment van Sika.

MAPEI

Van Dijken Pro heeft een gespecialiseerd assortiment Mapei producten. Van Dijken Pro begrijpt de specifieke uitdagingen van elke type bouwplaats. Van het waterdicht maken van een badkamer tot zwembaden. Mapei biedt voor elke segment hoogwaardige producten.  De productlijn voegen en kitten van Mapei is een zeer complete productlijn, die bestaat uit cementgebonden-, epoxy- en kant en klare voegmiddelen, kitten en aanvullende producten voor onderhoud en reiniging, voor binnen en buiten met een zeer breed toepassingsgebied. Mapei epoxy ‘s uitermate geschikt voor de toepassing in ruimten waar het voegwerk bestand dient te zijn tegen water, zware belasting door hoge waterdruk, extreme temperaturen, agressieve zuren of allerlei verschillende chemicaliën. Door de voegen te voorzien van epoxy ontstaan er supersterke en beschermende epoxyvoegen die bestand zijn tegen al deze factoren. Epoxyvoegen worden veelal aangebracht in industriële ruimten, grootkeukens, zwembaden, sauna’s en andere vochtige ruimten. Ook worden laboratoria, garagebedrijven en slagerijen vaak voorzien van epoxyvoegen. Tevens kunnen ook toiletten en badkamers worden voorzien van epoxyvoegen. Daarnaast is epoxy ook nog eens in vele kleuren verkrijgbaar waardoor in iedere ruimte van de juiste kleur kan worden voorzien. Dit zorgt voor een mooie frisse uitstraling van de voegen die perfect aansluit op de desbetreffende ruimte. een mooie frisse uitstraling van de voegen die perfect aansluit op de desbetreffende ruimte.

Naast het merk Mapei hebben wij ook Forbo Eurocol in ons assortiment. Ook meerdere soorten epoxy ’s voor het aanbrengen van epoxyvoegen.

 

De top 5 aan merken van onze professionele afdichtingskitten en lijmen. Wij gaan voor werken met de beste merken. Heeft u hulp of advies nodig? Wij staan voor u klaar. Neem contact met ons op.  

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »