Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Uw gegevens

European Adhesive Specialist

2 Feb 2022
door Van Dijken Pro

In Lelystad heeft bedrijfsleider Siebe de afgelopen drie weken 120 uur aan opleiding gevolgd. Dit deed hij voor de opleiding European Adhesive Specialist. Deze is speciaal gericht op verlijmingen, afschuifsterkte, oppervlaktebehandeling, uitharding en lijmlaagdikte van lijmen, het uitvoeren van lijmproefstukken en nog meer.

 

EN SIEBE IS GESLAAGD! Hij mag zich daarom met recht nu een expert in verlijmingen noemen. Hij had al veel kennis over kitten en lijmen, maar nu is zijn kennis over verlijmingen dusdanig uitgebreid dat hij ook zeer complexe vraagstukken voor u kan oplossen. Voor lijmadvies moet u dus absoluut naar onze lijmspecialist Siebe vragen!

 

De opleiding bestaat naast theorie uiteraard ook uit praktijkopdrachten. Want kennis is natuurlijk ook ‘doen’. Zo is het niet alleen maar theorie waaruit Siebe kan putten, maar ook een stevige dosis praktijkervaring. Als lijmspecialist heb je dat natuurlijk ook meer dan voldoende nodig.

 

Siebe is nu uniek in zijn rol als bedrijfsleider van een lijmgroothandel die de officiële titel van European Adhesive Specialist draagt. Schroomt u daarom niet om met uw vragen over uw verlijmingen bij Van Dijken Pro aan te kloppen. Wilt u lijmadvies omdat u twijfelt of twee materialen wel (goed) te verlijmen zijn? Siebe staat voor u klaar. Of wilt u weten welke lijm het beste past bij uw toepassing? Als expert in verlijmingen kan Siebe u dat probleemloos vertellen.

 

Wij zijn supertrots op Siebe en op al zijn kennis. Van Dijken Pro kan niet wachten om u vanaf nu nóg beter van dienst te zijn met passend lijmadvies en de juiste producten. Met een heel magazijn vol met talloze kitten en lijmen waar dé oplossing voor uw vraagstuk vrijwel zeker tussenstaat.

 

Neem contact op met ons via 0592-272780 of stuur ons een mail op [email protected].

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »