Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Uw gegevens

ILC weer terug op oude nest, Van Dijken Pro vestigt zich nu ook in Elst

23 Aug 2019
door Siebe Greidanus

Ooit begon ILC in Tynaarlo, waarna ILC het nest verliet en eerst richting Dinxperlo vertrok. Vervolgens vestigde ILC zich in Elst. Van Dijken Pro bleef in Tynaarlo, waarbij de goede samenwerking op de achtergrond altijd is gebleven.

Begin dit jaar ontstond het idee om deze samenwerking niet alleen op de achtergrond te houden maar om onze krachten wederom te bundelen. Wij kunnen u door de vernieuwde samenwerking nog beter bedienen!

Hieronder enkele belangrijke voordelen voor u:

Uitbreiding team en betere bereikbaarheid
Van Dijken Pro en ILC vormen samen een team van 7 medewerkers. Iedere werkdag staan wij voor u klaar om u te voorzien van het juiste advies en ervoor te zorgen dat uw producten zo snel mogelijk en zorgvuldig verstuurd worden. 
Afhaaluitbreiding en flexibele leveringen
Naast dat uw gewend was uw producten te kunnen afhalen in Tynaarlo òf in Elst, kunt u dit nu vanaf beide locaties afhalen. Handig als u in de buurt bent en onderweg nog iets nodig heeft.
 
Uitbreiding assortiment A-merken
Gezamenlijk zijn wij nu leverancier van meerdere gerenommeerde A-merken zoals  Saba, Otto-Chemie, Sika, Bostik, Illbruck, Nullifire, Dowsil, Kitzeep, Eurocol, Mapei, Milwaukee, Moeller Stone Care, Asfaltvast, Cox, MK Sulzer, Beyer & Otto. Hierdoor kunnen wij u nog completer bedienen.
 
Kennisuitbreiding
Dankzij de teamuitbreiding is onze gezamenlijke technische kennis vergroot, zowel theoretisch als in de praktijk. Wij zullen onze productenkennis op een hoog niveau houden door trainingen te volgen van fabrikanten.

Wij vertrouwen op een goede voortzetting van onze samenwerking en staan altijd open voor vragen of feedback.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »